hannah

Pionier in huidverbetering

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Het hannah systeem voor huidverbetering

Het hannah systeem bestaat uit een effectief stappenplan waarbij huidverbetering wordt gerealiseerd. Een zeer belangrijk onderdeel van het hannah systeem is de samenwerking tussen cliënt en huidcoach. Onder mijn begeleiding zal je dagelijks thuis je huid verzorgen, zo werken we samen aan de verbetering van je huid. U ontdekt snel de toegevoegde waarde van het hannah systeem!

Meten is weten!                     

Meten, daar begint alles mee! In het eerste gesprek worden de wensen eerst besproken, waarna de huid vervolgens nauwkeurig wordt
gemeten met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van de huidanalyse kan er worden vastgesteld wat de situatie is van de huid. Op basis van de metingen van je huid en jouw behoeften wordt een effectief behandelplan opgesteld waarbinnen ultieme huidverbetering wordt nagestreefd.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een huidmeting.

 

hannah Producten

Een consequente dagelijkse huidverzorging, zorgvuldig aangepast op je persoonlijke huidtype, is onmisbaar voor een mooie, gezonde en vitale huid. Om je huid optimaal te kunnen verbeteren, is het heel belangrijk dat de producten die je gebruikt nauwkeurig worden afgestemd op je individuele huidtype en actuele huidconditie. Dit zijn echter beide factoren die je niet voor 100% aan de buitenkant kunt zien en die bovendien gedurende het jaar kunnen veranderen. Het in kaart brengen van de huidwaardes is daarom de belangrijkste eerste stap in het hannah systeem voor huidverbetering!

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk.