Tanden bleken - Beauty @ Home Eemnes

Hoe gaan wij te werk?

Een behandeling bij Beauty @ Home gaat als volgt in zijn werk:

Je tanden bleken kan tegenwoordig snel, veilig en nagenoeg zonder pijn. Beauty @ Home heeft jarenlange ervaring in de tandheelkunde. Wij maken tanden bleken betaalbaar en ook bereikbaar voor iedereen! En doen dat ook nog eens met 100% veilige materialen, die voldoen aan de nieuwe strengere EU wetgeving.

Een glimlach met stralend witte tanden is het visitekaartje voor sociale contacten en zakelijke relaties en zorgt dat je een positieve uitstraling hebt.

Beauty @ Home zorgt ervoor dat jij weer stralend door het leven gaat!

Tanden bleken bij Beauty @ Home:

• Veilig & professioneel gebleekt worden
• Tot vele tinten lichtere tanden
• Snel resultaat (binnen 1 uur)
• Geen bijwerkingen; ook voor gevoelige tanden

De resultaten

Het uiteindelijke resultaat van het bleken hangt af van de soort verkleuringen van de tanden. Er zijn vele oorzaken van tandverkleuringen. Er is een verschil tussen externe en interne verkleuringen.

Bij externe verkleuringen zijn de tanden verkleurd door invloed van eet, drink, en rook gewoonten. Voorbeelden zijn koffie, thee, rookaanslag en rode wijn. Zuren kunnen ook een verkleuring van de tanden veroorzaken, denk daarbij aan fruitsoorten (mango en sinasappel etc.) Ook medicijnen, waar ijzer en nitraat houdende stoffen inzitten, geven verkleuringen. Al deze opgenoemde extrene verkleuringen zijn goed te bleken.

Interne verkleuringen zijn verkleuringen van binnen uit die zich in het glazuur en/of dentine bevinden. Dit zijn relatief lastige verkleuringen om te bleken. Denk daarbij aan tetracycline en minocycline verkleuringen, fluorose, glazuur afwijkingen, trauma aan tanden, glazuur cariers etc. Beauty @ home zal bij dit soort verkleuringen vooraf samen met u bespreken wat de beste methode om te bleken is en wat de verwachting van het uiteindelijke resultaat is.

Gemiddeld blijft het resultaat zo’n 6 maanden tot 1 jaar. Dit hangt af van uw consumptiegedrag en onderhoud. Persoonlijk raden wij u aan om het 1x per halfjaar te herhalen, en een speciale whitening tandpasta te gebruiken. Zo hou je een frisse uitstraling.

Prijzen

Behandelingen

Fresh-Up Behandeling
We bieden een Fresh-Up behandeling aan voor iedereen die al eens eerder gebleekt heeft.
Met een Fresh-Up behandeling zorgt Beauty @ Home ervoor dat uw tanden weer wit en fris zijn. 

Nu voor € 59,00
Boek direct

Light-Up Behandeling 
Dit is onze basisbehandeling van 20 minuten effectieve bleektijd en is aan te raden voor iedereen waarvan de tanden maar minimaal verkleurd zijn en je je gebit weer eens lekker opgefrist wilt hebben.  

Nu voor € 79,00 Boek direct

Intensieve Behandeling
De Intensieve behandeling is er voor iedereen die een duidelijk resultaat wilt hebben tegen een zeer scherp tarief. Effectieve bleektijd 2x 20 minuten.  

Nu voor € 109,00 Boek direct

Premium Behandeling
Bij de intensieve behandeling is de effectieve behandeling 3x 20 minuten. Deze behandeling geeft een super resultaat en is aan te bevelen als je je tanden echt wit wilt hebben, bijvoorbeeld voor een bruiloft of een andere belangrijke gebeurtenis. 

Nu voor € 149,00.

Tijdelijk Frisse start aanbieding € 99,00 Boek direct